Servicii

 • Web Design & ReDesign
  Realizare website design

  Prima impresie este esentiala pentru afacerea ta, astfel un vizitator poate sa ramana pe pagina ta web sau sa o paraseasca imediat. Grafica unei pagini web este perfecta atunci cand se imbina cu imaginea companiei tale.

  Nu uita ca diversitatea accesarii website-ului tau poate sa afecteze potentialii clienti cat, si pe tine. Cat de rapid se incarca website-ul? Ruleaza perfect in toate browserele? Designul site-ului nu este doar imaginea grafica, sectiunea de HTML/CSS este la fel de importanta pentru site-ul tau.

  Pe scurt ma pun la dispozitia ta prin: design intrefata (pagina web), redesign, realizarea de bannere, design newsletter. Trimite-mi un email cu cea ce doresti: un website nou sau un redesign?

  top ^

 • Aplicatii WEB
  CMS, Administrare website

  Un CMS, modul de administrare a continutului unui website este necesar pentru a-ti mentine website-ul la zi. Cu ajutorul unui CMS ai posibilitatea de a adauga, modifica sau sterge informatiile din website-ul tau (texte, imagini, bannere, etc). Ai nevoie de o aplicatie web personalizata, proiectata in functie de nevoia ta, trimite-mi un email cu ceea ce doresti.

  Folosesc: PHP / MySql, JavaScript / Ajax.

  top ^

 • SEO
  Optimizare pentru motoarele de cautare

  SEO (Search Engine Optimization) sau Optimizare pentru Motoare de Cautare este foarte important ca un website sa fie gasit de motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing), acestea reprezentand modalitatea prin care majoritatea utilizatorilor de internet cauta informatiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca website-ul sau sa fie primul pe Google? Daca vrei sa iti optimizezi website-ul pentru motoarele de cautare contacteaza-ma.

  top ^

 • Animatii Flash
  Website in Flash, bannere, prezentari

  Site Flash - Website-ul animat, integral sau partial in Flash. Sunt doua posibilitati pentru a utiliza animatia Flash in website-ul tau: anumite zone din website sa contina elemente, animatii flash sau varianta animata integral Flash. In ajutorul clientilor vin si bannere-le animate in Flash, utilizatorii avand sprijin vizual pentru navigarea in cadrul website-ului (alegerea efectelor potrivite pentru a nu ingreuna design-ul website-ului).

  top ^

 • Mentenanta Website
  Pastreaza-ti site-ul la zi

  Serviciile de suport tehnic, mentenanta site si intretinere website sunt printre cele mai cerute de catre clienti care au succes cu prezenta lor pe internet. De la mentenanta la nivel de cod (actualizare text sau imagini) pana la implementarea de noi module pentru un CSM (modul de administrare), actualizarea website-ului este ceea ce mentine site-ul "in viata".

  top ^